mandag 20. juli 2009

Oppheng

Det finnes et stort utvalg av stenger, skinner og oppheng som matcher forskjellige typer av interiør. Vi har som regel hvite skinner fra Hasta på lager. Disse kan vi også bøye slik at de passer til hjørner og spesielle løsninger. Hasta har også noen enkle tre-stenger som egner seg til mer romatiske interiør.

Siden utvalget på stenger er så stort fra alle leverandørene bestiller vi opp stenger og tilbehør til hver enkelt kunde.


Modernistiske løsninger i interiøret krever enkle stenger i stål og med minimal pynt.

Ønsker man store og tunge forete gardiner passer det helt topp med lekre og runde stenger.
De finnes i flere utgaver fra flere leverandører.
Weba er en av de leverandørene vi bruker på måltilpassete trestenger. Kombinasjonen av stål og trestenger er skikkelig lekkert. Se bildet!



Vi forhandler også kvalitetsstenger fra Toso Interiør.
De har gode kvalitetsskinner for liftgardiner som vi bruker ofte til stue og soverom der liftgardinene blir lange / brede og tunge. De har også flotte trestenger som vi bruker til eksklusive miljø der detaljene teller.



På mindre vindu med lettere gardiner setter vi sammen liftgardiner selv av hvite borrelåsskinner fra Vista Norge og tyngdeprofiler fra Toso Interiør. Vi tar det beste fra alle leverandørene og lager en helhetlig pakke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir glad om du legger igjen en kommentar.